Nonna paljetti

Oulun keskustassa

Nonna paljetti

Aukioloajat

Arkisin 11.00 - 15.00

Lounasaika

Arkisin 11.00 - 14.00

Lounashinta

12,50€ per henkilö

Eläkeläiset 11,90€ / henkilö

Lapset 1-6 vuotiaat 1€ /ikävuosi

Lapset 7-12 vuotiaat 6,90€ /hlö

Oulun tuoreimpia lounaspaikkoja. Ikäihmisille loistava paikka ja sijaitsee hoitokodin kanssa samassa rakennuksessa. Nonna Paljetti toimii niin Lounaspaikkana sekä kahvilana. Ravintola sijaitsee Kauppurienkadulla, Plaanatornin tiloissa. Meiltä löydät myös noin 50 asiakaspaikan terassin jonne aurinko paistaa lähes koko päivän. 

Lounasravintolastamme löydät lämpimän lounaspöydän, keittolounaan ja salaattitorin.

Intohimomme on palvella asiakkaitamme aina sydämellä ja tarjota tuoretta ja ravitsevaa lounasta joka päivä. Panostamme raaka-aineissa aina laatuun ja kotimaisuuteen. Meiltä saat myös take away -ruokaa mukaan kiireisempään päivään. 

Tervetuloa nauttimaan!

Viikko 25 ruokalista

Maanantai 17.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi kuningatarkiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Tiistai 18.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi lakritsimoussea L,G sekä kahvia tai teetä.

Keskiviikko 19.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja
passionpirtelöä L,G sekä kahvia tai teetä.

Torstai 20.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi lakkakiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Perjantai 21.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi… sekä kahvia tai teetä..

Merkkien selitykset

Scroll to Top