VALVEEN PALJETTI

Oulun keskustassa

VALVEEN PALJETTI

Aukioloajat

Arkisin 9.00 - 19.00

lauantaisin 10.00 - 18.00

Lounasaika

Arkisin 11.00 - 14.00

Lauantaisin 12.00 - 15.00

Lounashinta

12,50€ per henkilö

Lapset 1-6 vuotiaat 1€ /ikävuosi

Lapset 7-12 vuotiaat 6,90€ /hlö

Olohuone keskellä kaupunkia!

Kulttuuri ja taidetalolla pääset nauttimaan taiteesta sekä hyvästä ruoasta. Ravintolassa lava, jossa voi esiintyä. Perjantaina mahdollisuus päästä esiintymään ja ravintolasta löytyy myös A-oikeudet. Suosittu afterwork paikka, jossa pääset hengähtämään pitkän päivän päätteeksi, vaikka viinilasilliselle. Menu on vahvasti vegaani painotteinen kuitenkaan unohtamatta lihan rakastajia.

Valveen Paljetti sijaitsee keskustan ytimessä Valveen tiloissa ja ravintolamme tarjoilee asiakkailleen maanantaista lauantaihin tuoretta ja maistuvaa lounasta. Lounasvalikoimasta löydät aina toisen lämpimänruoan vegaanisena.

Ravintolasta löydät myös laadukkaat kahvilapalvelut ja pientä purtavaa pieneen nälkään!

Tervetuloa nauttimaan!

Viikko 25 ruokalista

Maanantai 17.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi appelsiinikiisseliä ja kermavaahtoa M,G,VEG sekä kahvia tai teetä.

Tiistai 18.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi mustikkamoussea L,G sekä kahvia tai teetä

Keskiviikko 19.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi ananasrahkaa L,G sekä kahvia tai teetä

Torstai 20.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi omena-kaurapaistosta ja vaniljakastiketta L sekä kahvia tai teetä.

Perjantai 21.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi… ja kahvia tai teetä.

Lauantai 22.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi… ja kahvia tai teetä.

Merkkien selitykset

Scroll to Top