Makujen paljetti

Limingantullissa

Makujen paljetti

Aukioloajat

Arkisin 10.00 - 14.00

Lounasaika

Arkisin 10.00 - 14.00

Lounashinta

12,90€ per henkilö

6,90€ /Lapset 4-9 vuotiaat

Makujen paljetti sijaitsee Kempeleentiellä ja tarjoamme joka arkipäivä monipuolista ja ravitsevaa lounasta, johon kuuluu lämmin lounaspöytä, keittolounas ja salaattitori. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä ja palvelua, joka sopii niin arjen lounashetkiin kuin erityistilaisuuksiinkin.

Lisäksi tarjoamme kolme kabinettia, jotka soveltuvat erinomaisesti yrityslounaiden, kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Meillä on myös A-oikeudet, joten voitte nauttia ruoan kanssa lasillisen hyvää juomaa. Tarjoamme myös catering-palveluja erilaisiin tilaisuuksiin, ja voitte ottaa meihin suoraan yhteyttä tiedustellaksenne lisää.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihtymään Makujen Paljetissa!

Viikko 25 ruokalista

Maanantai 17.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi Kuningatarkiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Tiistai 18.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi Lakritsimoussea L,G sekä kahvia tai teetä.

Keskiviikko 19.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi Passionpirtelöä L,G sekä kahvia tai teetä.

Torstai 20.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi lakkakiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Perjantai 21.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi… sekä kahvia tai teetä.

Merkkien selitykset

Scroll to Top