Yritys - Tietoa meistä

Tervetuloa Makujen Paljetin maailmaan, missä intohimo ruokaan ja asiakaspalveluun yhdistyy.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja lounasta laadusta tinkimättä.

Makujen Paljetin tarina

Pitkäaikainen haaveeni on ollut perustaa ikioma ravintola, joka tarjoaisi maukkaan lounastauon tai suussa sulavan herkutteluhetken kiireisen arjen keskelle.

Nyt se unelma on totta! Monen valvotun yön, pitkäjänteisen suunnittelun ja rakentamisen jälkeen Makujen Paljetti lounasravintola avasi ovensa torstaina 1.8.2019 klo 8.30. Jotta tämä kaikki onnistui, tarvittiin saumatonta yhteistyötä perheenjäsenten keskuudessa, jotka auttoivat minua joka päivä viimeisten kuukausien aikana. Päivät olivat pitkiä, mutta se kannatti. Iso kiitos kuuluu myös ihanille ystävilleni, jotka omilla tahoillaan auttoivat minua saavuttamaan tämän unelman.

Tämän jälkeen toimintamme onkin laajentunut huimasti ja olemme saaneet Makujen Paljetin kaveriksi kolme uutta ravintolaa: Valveen Paljetin, Spoonin ja Nonna paljetin. (linkillinen teksti ravintolan nimien kohdalle)

Makujen Paljetti ja muut ravintolamme tarjoavat maukasta lounasta arkena maanantaista perjantaihin. Pyrimme suunnittelemaan lounaslistamme niin, että se olisi hyvin monipuolinen. Tarjoamme lounaalla itseleivottua tuoretta leipää ja rieskaa, sekä kahvilan puolella on myös tarjolla itseleivottuja kakkuja ja pullia. Tarjolla on myös suolaisia tarjottavia wrapeistä rieskarulliin.

Lounastoiminnan lisäksi löydät jokaisesta ravintolastamme kattavat kahvilapalvelut.

Palvelumme

Tarjoamme joka päivä laadukasta lounasta ravintoloissamme ja kaikissa toimipisteissämme palvelee myös kahvila, josta löydät pientä purtavaa juomineen. Ravintoloissamme on A-oikeudet. Meiltä on mahdollista napata myös maittavaa ruokaa mukaan.

Lounaan lisäksi meiltä onnistuu myös pitopalvelu, sekä kokouksien tai juhlien järjestäminen isommillekin seurueille.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja haluamme tarjota heille parasta palvelua. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja auttamaan oikeiden tuotteiden valinnassa.

Scroll to Top