Pitopalvelu - catering

Pitopalvelu

Olipa juhlasi millaiset tahansa, me pystymme auttamaan. Pitopalvelustamme voit tilata ruoat omiin juhliisi tai kokouksiin isommillekin porukalle. Makujen paljetti sekä Nonna Paljetti toimivat myös kabinettina ja kokoustilana, jossa voit järjestää omat tilaisuutesi ja me huolehdimme samalla pitopalvelusta. Asiakaspaikkoja Makujen paljetista löytyy noin 150 paikkaa ja Nonna Paljetista 100 paikkaa. 

Nonnan terassi toimii myös viihtyisänä pakkana järjestää esimerkiksi kesäjuhlia isommallekin seurueelle. Tilojamme on mahdollisuus vuokrata myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jätä meille tarjoyspyyntö alla olevan lomakkeen kautta.

Tilat ja asiakaspaikat

Tarvitsetko tiloja juhlien tai kokouksen järjestämiseen? Meiltä löydät monipuoliset tilat kaikkiin tarpeisiin. Alla on kerrottuna lisää tiloistamme. Jos sinulla heräsi kysyttävää tiloistamme tai palveluistamme, ota yhteyttä suoraa lomakkeen kautta tai soittamalla.

Makujen paljetti

Pieni kabinetti 6 henkilöä / Keskikokoinen kabinetti 12 henkilöä / Suuri kabinetti 50 henkilöä

Nonna paljetti

Enintään 90 henkilöä + terassi 50 henkilöä / 8 Henkilön kabinetti

Ravintola Spoon

Enintään 100 henkilöä + piha 150 henkilöä / Sisäkabinetti 20 henkilöä ja lasitettu ja lämmitetty terassi kabinetti 40 henkilöä. Naisten sauna 30 henkilöä ja miesten sauna 60 henkilöä

Valveen paljetti

Enintään 70 henkilöä / lounassali

Yhteydenottolomake

Scroll to Top