Ravintola spoon

VIRPINIEMENTIE, KIVINIEMI

Ravintola spoon

Aukioloajat

Joka päivä 08.00 - 22.00

Lounasaika

Arkisin 11.00 - 15.00

Viikonloppuisin 12.00 - 15.00

Lounashinta

12,90€ per henkilö

6,90€ / Lapset 4-12vuotiaat

0-3 vuotiaat veloituksetta

Golfkentän yhteydessä sijaitseva valoisa ravintolamme palvelee golf väkeä ja muita kävijöitä lounaan ja kahvilan merkeissä. Tarjoamme ihmisille päivittäin tuoretta ja herkullista lounasta, jossa on panostettu kotimaisuuteen ja raaka-aineiden laatuun. Ravintolassa on lämmin lounaspöytä, keittolounas, sekä salaattitori. 

Viikko 25 ruokalista

Maanantai 17.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi appelsiinikiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Tiistai 18.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi kuningatarrahkaa L,G sekä kahvia tai teetä.

Keskiviikko 19.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja
lakritsimoussea L,G sekä kahvia tai teetä.

Torstai 20.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruuaksi lakkakiisseliä ja kermavaahtoa M,G sekä kahvia tai teetä.

Perjantai 21.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi mansikkarahkaa L,G sekä kahvia tai teetä.

Lauantai 22.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa L sekä kahvia tai teetä.

Illalla Juhannuksen grillimenu klo 19 alkaen.

Sunnuntai 23.6

Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori, meillä leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi rocky road sekä kahvia tai teetä.

Merkkien selitykset

Scroll to Top